E x k l u z í v   B ú t o r
   közvetlenül az importőrtől


Mexikói bútor a kisbútoroktól a nagyméretű szekrényekigEredeti mexikói bútor


      A mexikói bútorok a gyarmatbútorokon belül egyre növekvő ismerettségnek, népszerűségnek örvendenek hazánkban is.

      Mexikói stílusról általánosságban: Ha izgalmas, színes lakásbelsőre vágyunk keresve sem találhatunk ennél megfelelőbb stílust, mint a mexikói. A mexikói emberek életművészek. Komolyan veszik az életüket, a vallásukat és minden mozzanatot az élet területén. Szeretik a túlzott, harsány színeket, csípős ízeket, hangos zenét. Ennél fogva a mexikói otthonok is túldíszítettek, színektől túlfűtöttek némi népies ízzel fűszerezve. Ha szeretjük ezt a mexikói stílust felejtsük el a visszafogottságot, a szolíd színeket és formákat. Ezekbe a lakásbelsőkbe használjuk bátran az erős, vidám, ríkító színeket, mint például a kukuricasárgát, kobaltkéket, pinket, ibolyát, sötétnarancsot. Természetesen a színeket nem csak a textileken, a falakon és a kerámiákon is bátran alkalmazzuk. A feltűnő színeken kívül a spanyol hatásokról árulkodó testes tömörfa bútorokkal, festett csempékkel érhetünk el megfelelő hatást. Fontos kiegészítői a mexikói stílusnak a kovácsoltvas részletek is, a különböző foggantyúk, vasalatok, gyertyatartók és falikarok. Ha mindezeket a szempontokat gazdagon alkalmazzuk vidám környezetet teremthetük. Ebben szeretnék mexikói bútorainkkal segítséget nyújtani.

      Cégünk kizárólagosan eredeti mexikói termékek forgalmazásával foglalkozik. A termékek közvetlenül az importőrtől kerülnek beszerzésre, annak érdekében, hogy Önök számára a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani. A legtöbb üzlet sajnos a vevőket gyakran megtévesztő módon csupán másolatokat árul valamely jólcsengő néven, azaz a terméket ott állítattják elő, ahol annak előállítása olcsóbb. Így készülhet például a "mexikói" bútor Vietnámban vagy esetleg a szomszédos Romániában. Időnként attól sem riadnak vissza, hogy ellássák a termékeket "eredetiséget" igazoló pecséttel illetve címkével. Gyanúnkat csak megerősítheti az a tény, hogyha láthatóan a termék előállítása nem kézimunkával történt hiszen a valódi bútor mai napig minimális gépesítéssel, kézimunkával készül. A bútorok összeállítva érkeznek - kivételt etekintetben csupán az asztalok képeznek, a másolatokat pedig általában lapraszerelve szállítják. Az eredeti termék összeállításakor az elemeket ragasztják illetve csapolják, míg a másolat valószínüleg csavarozva ill. szegelve van. Mindezen ismérvek alapján könnyű felismerni a valódi mexikói bútort.

Vásároljon valódi terméket, hiszen ez jelenti az igazi exkluzívitást!

     Célunk, hogy a bútorkereskedelem ma még kissé rendhagyó formájával ezen bútorokat szélesebb vásárlói réteg számára is elérhetővé tegyük, ennek érdekében az értékesítésünk szinte kizárólagosan a weben történik. Miután így mellőzni tudjuk az alkalmazottak fenntartásának költségeit valamint a drága bemutatóterem díját, árszínvonalunkat jóval a hazai egzotikus bútor átlag árszint alatt tarthatjuk. A vásárlás előtt természetesen van lehetőség bemutatótermünk megtekintésére, melyben a kiállított bútorok a választékot jól reprezentálják.

A baloldali menüpontokra kattintva elérheti teljes választékunkat.

Köszönjük érdeklődését bútoraink iránt.

Mexikói bútorok


Exkluziv Bútor | Egzotikus Gyarmatbútor - 2008 Minden jog fentartva